Matematik

Størelser..

17. september 2007 af Billal001 (Slettet)
Find manglende størrelse i følgende kasse:

V= 10cm3 og G= 1cm2

Lidt forvirret, har brug for lidt hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2007 af kleif

Menes der højden H = 10cm ?

Svar #2
17. september 2007 af Billal001 (Slettet)

Det eneste der står, er det jeg har skrevet.

Svar #3
17. september 2007 af Billal001 (Slettet)

10cm3 er jo rumfanget af en hel kasse. eller?

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2007 af kleif

Ja, mit bud vil være at du skal finde højden.

Svar #5
17. september 2007 af Billal001 (Slettet)

jamen, så snakker vi jo om 10 cm3, hvad så med 1cm2?

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2007 af kleif

Læs hvad jeg skriver i #1.

V = G*H
<=>
H=V/G=10cm^3/1cm^2 = 10cm


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. september 2007 af mathon


#6 videreført

H=V/G = 10cm^3/(1cm^2) = (10/1)*(cm^3/cm^2) = 10*cm^(3-2) = 10*cm^1 = 10 cm

Svar #8
17. september 2007 af Billal001 (Slettet)

Så man dividere bare 10cm3 med 1cm2? Det tænkte jeg ogå på allerførst. men jeg var lidt usikker

Svar #9
17. september 2007 af Billal001 (Slettet)

Er der ikke lige nogle der vil tage kvadratroden af 17.5396? Min lommeregner er ret mærkelig :S

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. september 2007 af mathon


kvadratroden af 17.5396 = 4,18803

Svar #11
17. september 2007 af Billal001 (Slettet)

tak :)

Skriv et svar til: Størelser..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.