Kemi
4 opg'er. Er de rigtige?
20. september 2007 af
Mg89dk (Slettet)
Jeg har disse 4 opgaver som jeg har lavet.
Men er sikker på at mindst en af dem er forkert.
Nogen der vil kigge dem igennem, og sige hvor det går galt, og hvad der skal gøres om.?
Linket er opg'erne.
http://i174.photobucket.com/albums/w97/MG89DK/Unavngivet.jpg
Mange tak på forhånd :)
Men er sikker på at mindst en af dem er forkert.
Nogen der vil kigge dem igennem, og sige hvor det går galt, og hvad der skal gøres om.?
Linket er opg'erne.
http://i174.photobucket.com/albums/w97/MG89DK/Unavngivet.jpg
Mange tak på forhånd :)
Svar #1
20. september 2007 af Pelle89 (Slettet)
hvis vi starter med opgave 2 så skal du jo beregne stofmængdeforholdet [n]=mol derfor giver det ingen mening du lige pludselig skriver 5M/1M da M = mol/L
i 5) skriver du Fe=55,845 det er da noget vrøl.. husk enheder og skriv M(Fe)
og så hæv og sænk din skrift hvis du skal aflevere det der..
Husk enheder :D men dine udregner ser fine ud har ikke gået den nøje efter.
i 5) skriver du Fe=55,845 det er da noget vrøl.. husk enheder og skriv M(Fe)
og så hæv og sænk din skrift hvis du skal aflevere det der..
Husk enheder :D men dine udregner ser fine ud har ikke gået den nøje efter.
Skriv et svar til: 4 opg'er. Er de rigtige?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
