Matematik

længde af vektorer!

20. september 2007 af senadw124 (Slettet)
Om vektorene a og b gælder at længden af a = 2 længden af b = 3 og a * b = 1

Beregn længden af vektor a + b

Hvordan kan jeg gribe dette an?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2007 af ibibib (Slettet)

benyt
a·b=|a||b|cos(v)

Skriv et svar til: længde af vektorer!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.