Fysik
Vigtigt!!
20. september 2007 af
Cumano (Slettet)
Hej alle sammen, nogen der kan fortælle mig hvordan jeg løser denne opg, er simpelt helt lost i den..
opg lyder :
På en dåse maling står, at en liter af malingen kan dække 10m^2 væg.
-Hvor tykt et lag maling svarer det til når malingen smøres ud i et jævnt lag ?
opg lyder :
På en dåse maling står, at en liter af malingen kan dække 10m^2 væg.
-Hvor tykt et lag maling svarer det til når malingen smøres ud i et jævnt lag ?
Svar #1
20. september 2007 af KristofferFage (Slettet)
Tjah. 1 liter = 1 dm^3.
10m^2=1000dm^2.
1000dm^2*x=1dm^3
Resten må du selv klare.. Skulle jeg mene.. :P
10m^2=1000dm^2.
1000dm^2*x=1dm^3
Resten må du selv klare.. Skulle jeg mene.. :P
Skriv et svar til: Vigtigt!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
