Matematik
Lille vektor opg.
21. september 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
Ved ikke hvordan jeg skal løse denne:
Da ikke-parallelle vektorer a og b opfylder, at |a|=2 og |b|=8.
Bestem de tal t, for hvilke ta(vektor, kun a)- b(vektor)
og ta(vektor, kun a)+ b (vektor).
Således de er ortogonale .
Da ikke-parallelle vektorer a og b opfylder, at |a|=2 og |b|=8.
Bestem de tal t, for hvilke ta(vektor, kun a)- b(vektor)
og ta(vektor, kun a)+ b (vektor).
Således de er ortogonale .
Svar #1
21. september 2007 af ibibib (Slettet)
Vektorer er ortogonale netop når prikproduktet er nul.
\cdot (t\vec a+b)=0$)



Skriv et svar til: Lille vektor opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
