Matematik

Ligning plx :(

21. september 2007 af Tomatsovs (Slettet)
4(x+2)=2x+11
4x+8=2x+11

også er jeg stuck :(

Svar #1
21. september 2007 af Tomatsovs (Slettet)

OK fandt ud af lidt mere..

4(x+2)=2x+11

4x+8=2x+11

4x-2x+8-8=2x+11-8

2x = 3

1x = 1½

har jeg forstået det nu?

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2007 af hund (Slettet)

Saml x'erne på den ene side.

4x-2x = 11-8

<=>

2x = 3

<=>

x = 3/2

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2007 af hund (Slettet)

#1, forstået det? Du har løst ligningen :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2007 af josemaria (Slettet)

start først med at samle x'erne på en side af lighedstegnet:

4x+8 = 2x+11
4x+8 -2x = 11
2x+8=11
2x=11-8
x=3/2

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2007 af josemaria (Slettet)

# 2 .. Du er for hurtig vovse :P

Svar #6
21. september 2007 af Tomatsovs (Slettet)

Mange tak for hjælpen :D

Skriv et svar til: Ligning plx :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.