Matematik

Find f'(x).. !!!!!

27. september 2007 af zhandra (Slettet)
En funktion f er givet ved

f(x)= 10*e^(-0,5x) +2

bestem f'(x) ..

hvordan gør jeg det??


på forhånd tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2007 af mathon

f(x)= 10*e^(-0,5x) + 2

f'(x)= 10*e^(-0,5x)*(-0,5)

Svar #2
27. september 2007 af zhandra (Slettet)

nåe på den måde .. tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2007 af mathon

...reglen om sammensat funktion...

Svar #4
28. september 2007 af zhandra (Slettet)

ja . hr nemlig kiget i formelsamlingen .. typisk man bare ikk havde gjort det noget før;)

Skriv et svar til: Find f'(x).. !!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.