Matematik
Hjælp hurtigst muligt
27. september 2007 af
kim19 (Slettet)
Hej, jeg vil meget gerne vide om denne ligning er rigtig.
Skal afleverer den imorgen. Håber virkelig der er en der vil regne efter, og se om den er rigtig.
Løs ligning
x-2/6 - 2x+13/8 = 37/24 - 12+x/4
jeg har fået resultatet til x = 33/4
håber der er en der vil tjekke om det er rigtigt, på forhånd mange tak
Skal afleverer den imorgen. Håber virkelig der er en der vil regne efter, og se om den er rigtig.
Løs ligning
x-2/6 - 2x+13/8 = 37/24 - 12+x/4
jeg har fået resultatet til x = 33/4
håber der er en der vil tjekke om det er rigtigt, på forhånd mange tak
Svar #1
27. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Den letteste måde at checke et sådant resultat er, at sætte talle ind og regne efter.
33/4 - 2/6 - 2*33/4
er det det samme som
37/24 - 12 + 33/(4*4)
??
33/4 - 2/6 - 2*33/4
er det det samme som
37/24 - 12 + 33/(4*4)
??
Skriv et svar til: Hjælp hurtigst muligt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
