Matematik
Areal af elipse.
28. september 2007 af
qrrms (Slettet)
Hvordan finder man arealet af en elipse, også kaldet oval cirkel?
På forhånd tak..
På forhånd tak..
Svar #1
28. september 2007 af mathon
ellipsens ligning:
(x-c1)^2/a^2 + (y-c2)^2/b^2 = 1
A_ellipse = pi*a*b
(x-c1)^2/a^2 + (y-c2)^2/b^2 = 1
A_ellipse = pi*a*b
Svar #3
17. december 2009 af Christian21 (Slettet)
Hvis du vil have formel for arealet af en ellipse så er den bare
pi*a*b så du skal ikke bruge x og y til noget. a og b er halvdelen af længden af stor-akserne se evt dette link til forklaring
Skriv et svar til: Areal af elipse.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
