Matematik
¨vil ikke virke!!!
29. september 2007 af
søde tanja (Slettet)
Jeg har den her opgave som jeg er ret sikker på skal løses som to ligninger med to ubekendte:
For en kirke med ringe volumen på 1000 m^3 er efterklangstiden 2,75 sek og for en kirke med ringe volumen på 8000 m^3 er efterklangstiden 3,25. Det gælder at i en kirke hvor ringevolumem er mellem 1000 og 10.000 m^3 at efterklangstiden T(sek)er en funktion af ringevolumen v (m^3): T = c + d* log(v)
beregn konstanterne c og d,
er der nogle som kan hjælpe mig??
For en kirke med ringe volumen på 1000 m^3 er efterklangstiden 2,75 sek og for en kirke med ringe volumen på 8000 m^3 er efterklangstiden 3,25. Det gælder at i en kirke hvor ringevolumem er mellem 1000 og 10.000 m^3 at efterklangstiden T(sek)er en funktion af ringevolumen v (m^3): T = c + d* log(v)
beregn konstanterne c og d,
er der nogle som kan hjælpe mig??
Svar #2
29. september 2007 af Marie+Louise (Slettet)
Jo, du kan to ligninger med to ubekendte:
2,75 = c + d*log1000 og
3,25 = c + d*log8000
Isoler en af størrelserne i den ene ligning, indsæt i den anden...
2,75 = c + d*log1000 og
3,25 = c + d*log8000
Isoler en af størrelserne i den ene ligning, indsæt i den anden...
Skriv et svar til: ¨vil ikke virke!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
