Matematik

sin cos hjælp

02. oktober 2007 af Krakatau7 (Slettet)
Hej

Kan en venlig sjæl notere ned omkskrivningen af grader til tal.

Jeg mener 45grader = sqrt(2/2), ik sandt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2007 af peter lind

Nej Husk at pi svarer til 180 grader, så svarer 45 grader til pi/4

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2007 af Esbenps

Tror du glemte cos eller sin foran de 45 grader. Det antager jeg, du mener. Så har du ret i, at cos(45grader) = sin(45grader) = 1/2*sqrt(2)...

Som peter lind skriver kunne man ligeså godt bruge radianer, og der har man, at 45grader = pi/4...

Skriv et svar til: sin cos hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.