Matematik
Skæring mellem hyperbel / ellipse
05. oktober 2007 af
MortenJA (Slettet)
Jeg har en hyperbel a og en ellipse b givet ved
a: 9x^2 + 25y^2 = 225
b: 4x^2 - 9y^2 = 36
Hvordan finder jeg skæringspunkterne mellem de to? Jeg har prøvet at isolere y^2 i den ene af ligningerne og sætte udtrykket for y^2 ind i den anden ligning i stedet for y^2, men kan ikke rigtigt få det til at passe. :)
a: 9x^2 + 25y^2 = 225
b: 4x^2 - 9y^2 = 36
Hvordan finder jeg skæringspunkterne mellem de to? Jeg har prøvet at isolere y^2 i den ene af ligningerne og sætte udtrykket for y^2 ind i den anden ligning i stedet for y^2, men kan ikke rigtigt få det til at passe. :)
Svar #2
05. oktober 2007 af MortenJA (Slettet)
Nu passer den også, bare mig der sidder og nosser i den ;) Jeg takker for opbakning... Hehe
Skriv et svar til: Skæring mellem hyperbel / ellipse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
