Matematik

!Hjælp! mig! hurtig! .. Please!!!

07. oktober 2007 af Sunrise (Slettet)
Hej ..

jeg har problem med matematik og håber at I vil hjælpe mig hurtig ..

jeg fik en opg. der handler om stjerne og planeter..

der er et spørgsmål:


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2007 af volcom1

hvad er spørgsmålet

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2007 af .:Tarzan:. (Slettet)

LAD DOG VÆRE MED AT GIVE INDLÆG INTETSIGENDE TITLER!

- Hvad er spørgsmålet!

Svar #3
07. oktober 2007 af Sunrise (Slettet)

mit spørgesmål er på billedet (klik på hjemsiden)
og er spørgesmål nr. 3

http://www.ghalay.com/up/get-10-2007-fwkbd4qz.JPG


jeg ved det ikke hvordan jeg skal lanve den tal til eksponentiel notation ..
håber at I hjælper mig med den ..


og spørgesmål nr. 7 ..
der er en lille forklaring men jeg ved det ikke hvordan jeg skulle lave den .. jeg er rigtig forværet ..

(7) Miras store hastighed - på hele 130 km pr. sekund –)

men hvordan kunne jeg lave den til km/t..?


og den sidste spørgesmål som jeg ikke kunne lave den ..




undskyld hvis jeg har stave- gramatik fejl ..


Sunrise

Svar #4
07. oktober 2007 af Sunrise (Slettet)

Volcom1
Tarzan

jeg har skrevet spørgesmålet ..
og den er på (Svar #3)

jeg har trykket forkert på (Indsæt svar) da jeg skrev dette indlæg ..
derfor spørsmålet kom ikke fra begyndelsen

håber at De vil hjælpe mig ..
og tak ..


Sunrise

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2007 af JesperJuul (Slettet)

Du har altså bare problemer med enhedsomregning?

km / s = 1/(3600) km/t


Mht. ekspotentiel notation er det meget simpelt.
Du får et tal, f.eks. 123456789. Tæl antal cifre det første "1" og antal cifter efter 1 er 8 styks (23456789). Så indsætter du bare et komma efter 1-tallet og til sidst skriver du gange 10 opløftet i 8...

Altså:

123456789 = 1,23456789 * 10^8
Som er ca. lig med: 1,23 *10^8.

Du kan også gå den anden vej; f.eks.:
0,0000456 = 4,56 * 10^(-5).
Her tæller du bare antal nuller og skriver 10 opløftet i minus antallet. Her 5.

Svar #6
07. oktober 2007 af Sunrise (Slettet)

Hej .. bror .. Jesper Juul

nemlig ..
mit problem er med enhedsomregning ..
fx.. spørgsmål 7 .. som du kan se når du trykker på (Link)
at .. (omregn Miras hastighed til km/t)

jeg ved bare at Miras store hastighed - på hele 130 km pr. sekund –

men til time .. jeg ved ikke om jeg skulle gange med 60 eller dividerer med 60? eller hvad skal jeg gøre?

spørgsmål 3
altså jeg ved ikke hvad de tegninger betyder
du kan se det også når du trykker på (Link) ..

jeg håber at du komme tilbage til mit emne og forklare mig det ..

tusind tak fordi du har svaret mig..

Sunrise

Skriv et svar til: !Hjælp! mig! hurtig! .. Please!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.