Matematik
Nogle der vil????
08. oktober 2007 af
mis90 (Slettet)
Eleverne i en 5.klasse undersøgte, hvor mange timer de havde set fjernsun i en uge.
Der står så et tabel. hvor der står det.
Spørgsmålet er; Angiv største værdi, mindste værdig og middeltal (gennemsnit).
Største værdien = 27 timer
Mindste værdien = 3 timer
Middeltalet = 14 timer
Altså regnet ud efter tabellen. Det skulle være rigtig.
Men det er så det her spørgsmål, jeg vil have hjælp til.
Et skoleår er på 40 uger, og en elev i 5.klasse er på skolen i 25 timer pr. uge. Et >fjernsynsår< regnes som 1 kalenderår (52 uger).
Sprg; Kan man på baggrund af undersøgelsen hævde, at en elev i løbet af et år tilbringer længere tid foran fjernsynet end i skolen? Begrund et svar.
- Ja det skal jeg så gøre, men ved ikk hvordan. Nogle der vil hjælpe?
Der står så et tabel. hvor der står det.
Spørgsmålet er; Angiv største værdi, mindste værdig og middeltal (gennemsnit).
Største værdien = 27 timer
Mindste værdien = 3 timer
Middeltalet = 14 timer
Altså regnet ud efter tabellen. Det skulle være rigtig.
Men det er så det her spørgsmål, jeg vil have hjælp til.
Et skoleår er på 40 uger, og en elev i 5.klasse er på skolen i 25 timer pr. uge. Et >fjernsynsår< regnes som 1 kalenderår (52 uger).
Sprg; Kan man på baggrund af undersøgelsen hævde, at en elev i løbet af et år tilbringer længere tid foran fjernsynet end i skolen? Begrund et svar.
- Ja det skal jeg så gøre, men ved ikk hvordan. Nogle der vil hjælpe?
Svar #1
08. oktober 2007 af Frederikke90 (Slettet)
Uden at være matematik geni ville jeg gange 25 timer med 40 skoleuger.
Det er 1000 timer.
14 timer ganges så med 52 uger.
Det er 728.
Så nej?
Det er 1000 timer.
14 timer ganges så med 52 uger.
Det er 728.
Så nej?
Svar #2
08. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hold dig til én tråd og én bruger! Det er irriterende, når forummet bliver spammet:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=406605
Og du skal ikke blide mig ind, at du ikke også er Lovey0u, for de to indlæg er fuldstændig og totalt identiske, så det ene er tydeligvis kopieret fra det andet.
Hold dig til én tråd og én bruger! Det er irriterende, når forummet bliver spammet:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=406605
Og du skal ikke blide mig ind, at du ikke også er Lovey0u, for de to indlæg er fuldstændig og totalt identiske, så det ene er tydeligvis kopieret fra det andet.
Skriv et svar til: Nogle der vil????
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
