Matematik
hva vil i råde mig til?
11. oktober 2007 af
pibm (Slettet)
har et spørgsmål med 2 toge hvor jeg skal se hvor lang banen de kører på er og hvor lang tid det hurtige tog er om turen,
Langsomt tog: 90km/t
Hurtigt tog: 110km/t
og det langsome tog kører 16 min før det hurtige og ankommer 2 min før, ergo en dif. på 14
pga vi fik at vide i klassen at vi skulle lave det om til 2 lineære funktioner, så det blev
langsom=(1.5km/min)y=1.5x+14
hurtigt=(1.83km/min)y=1.83x
Langsomt tog: 90km/t
Hurtigt tog: 110km/t
og det langsome tog kører 16 min før det hurtige og ankommer 2 min før, ergo en dif. på 14
pga vi fik at vide i klassen at vi skulle lave det om til 2 lineære funktioner, så det blev
langsom=(1.5km/min)y=1.5x+14
hurtigt=(1.83km/min)y=1.83x
Svar #2
11. oktober 2007 af pibm (Slettet)
hvorlang tid det hurtige tog er om at ankomme, og banens længde, men tror jeg har ordnet den
Skriv et svar til: hva vil i råde mig til?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
