Matematik
Intergral - consumer and producers surplus
19. oktober 2007 af
Mulle86 (Slettet)
Hej - håber der er nogen som lige vil hjælpe mig....
Jeg er ik lige så fancy til at skrive matematik på computeren - håber I forstår meningen med det...
1. Beregn arealet begrænset af funktionen i det angivede interval:
f(x)=3x^2 i punktet [0;2]
2.
Efterspørgsel: P = f(Q) = 200 - 0,2Q
Udbud: P = g(Q) = 20 + 0,1Q
Find ligevægtsprisen - og udregn "consumer and producers surplus"
3. Intergraltegn = /
1. /xe^-x dx
2. /3xe^4x dk
Jeg er ik lige så fancy til at skrive matematik på computeren - håber I forstår meningen med det...
1. Beregn arealet begrænset af funktionen i det angivede interval:
f(x)=3x^2 i punktet [0;2]
2.
Efterspørgsel: P = f(Q) = 200 - 0,2Q
Udbud: P = g(Q) = 20 + 0,1Q
Find ligevægtsprisen - og udregn "consumer and producers surplus"
3. Intergraltegn = /
1. /xe^-x dx
2. /3xe^4x dk
Svar #1
19. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
1.
Er du nu helt sikker på, at det er et punkt, og ikke bare dine to grænser i integralet?
Er du nu helt sikker på, at det er et punkt, og ikke bare dine to grænser i integralet?
Svar #2
19. oktober 2007 af Mulle86 (Slettet)
Nej, det har du nok ret i.....
Står bare i opgaven til 1.:
Compute the area bounded by the graph of the funktion over the indicated interval...
Står bare i opgaven til 1.:
Compute the area bounded by the graph of the funktion over the indicated interval...
Skriv et svar til: Intergral - consumer and producers surplus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
