Fysik

Samlet varmekapacitet

19. oktober 2007 af pedenwind (Slettet)
hvordan gør jeg når jeg skal lægge varmekapaciteten sammen for to forskellige metaller?

opgave

300 g jern= varmekapacitet: 135,6 Joule pr. grad Kelvin

400 g alu= varmekapacitet: 358,4 Joule pr. grad Kelvin

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2007 af mathon

0,3*kg*0,45*kJ/(kg*K) + 0,4*kg*0,90*kJ/(kg*K) = 0,135*kJ/K + 0,36*kJ/K =

0,495 kJ/K

Skriv et svar til: Samlet varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.