Matematik

Hvad hedder et negativt resultat?

19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)
Jeg får et resultat, nemlig:

0/-7

og da dette er negativt, vil jeg angive resultat således, at man ude fra symboler eller tegn kan se at det er negativt.

Kan Ø ikke anvendes?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2007 af Isomorphician

0/-7 er ikke negativt...

Svar #2
19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Du ret... Det giver 0!

Så jeg burde kunne anvende Ø?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2007 af badooo (Slettet)

..og når du nu på et tidspunkt støder på et negativt resultat bruges "-" jo allerede, til at vise, at det er negativt..?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2007 af badooo (Slettet)

#2
Altså hvis du vil vise at en udregning gir 0 kan du vel bare skrive 0.

Der er altså ingen grund til at smide alle mulige symboler ind, hvor vi har tal til det samme. Så bliver det da først rigtigt forvirrende.

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. oktober 2007 af Isomorphician

Mener ikke Ø vil være korrekt, da du jo får et reelt resultat.

Svar #6
19. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

hmm er lidt confuse nu...

R og Z kan jo ligeledes anvendes :/

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. oktober 2007 af Duffy

Hvis du til sidst står med et 'resultat' der ser sådan ud:

0/-7

"nul divideret med minus syv"

så er resultatet lig med nul.

Altså :

0/-7 = 0

Her kan ud IKKE bruge Ø.

Ø står for den tomme mængde. Og din mængde er jo ikke tom. Den indeholder jo tallet nul (0).

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. oktober 2007 af badooo (Slettet)

#6
R og Z er bogstaver for nogle af de forskellige talmængder vi arbejder med:

N = De naturlige tal {1,2,3,4,5,6,7,8,9....}
Z = De hele tal {.....-4,-3,-2-,-1,0,1,2,3,4....}
Q = De rationale tal, dvs. alle tal der kan skrives som brøk med hel nævner og tæller
R = De reele tal, dvs. også de tal der ikke kan skrives som brøker (eks: pi, kvadratroden af 2 osv.)

Dem må du da have hørt om?

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. oktober 2007 af Esbenps

Kan du ikke bare skrive, at resultatet er 0?

Skriv et svar til: Hvad hedder et negativt resultat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.