Matematik

dårlig til matematik..

25. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)
-2(x+4)=2

nogen der vil forklare mig hvordan jeg regner den ud :s?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Gang først ind i parantesen:

-2x-8=2

Så isolere du x, ved at lægge 8 til på begge sider af lighedstegnet.

-2x=2+8

-2x=10

Herefter divider du med -2 for at isolere x helt.

x=10/-2

x=-5

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

#0 Jeg kan se på din profil at du er 18 år? Er det rigtig?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

Fordi jeg troede helt seriøst at du var måske 8-9 år, da jeg så dit spørgsmål.

Brugbart svar (1)

Svar #4
25. oktober 2007 af Marie+Louise (Slettet)

pa8n, det var da ikke særlig pænt sagt. Vi har alle vores svagheder og styrker. Måske er du helt vildt dårlig til at jonglere, mens Skat1 kan gøre det med bind for øjnene, det gør dig ikke et dårligere/yngre menneske af den grund :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

jeg spørge kun fordi det virkelig undrer mig.. så jeg håber Skat1 vil fortælle os hvor gammel hun virkelig er..

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. oktober 2007 af mikeh (Slettet)

hehe.. ej det var da nedern sagt pa8n? jeg tror da der er mange der har svært ved matematik!


fik du fat i hvordan man gjorde skat1?

Skriv et svar til: dårlig til matematik..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.