Matematik

ét nulpunkt

27. oktober 2007 af ZOZ (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x)=(x-1)gange(x^2-4x+6)

Vis, at f har netop ét nulpunkt.


Helllllp!!!!!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Start med nulreglen.

Svar #2
27. oktober 2007 af ZOZ (Slettet)

men vil (x^2-4x+6) ændres fordi den skal ganges med (x-1) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Det er sort snak.
Du skal benytte nulreglen.

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2007 af janko (Slettet)

jeg har et spørgsmål:
også ang. indlæget med parablen og linjen skærer hinanden i to punkter..

.. hvorfor tegner du ikke graferne? Det vil gøre opgaverne meget lettere for dig at løse, da du kan "se" svarene ??

/janko

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2007 af janko (Slettet)

jeg har et spørgsmål:
også ang. indlæget med parablen og linjen skærer hinanden i to punkter..

.. hvorfor tegner du ikke graferne? Det vil gøre opgaverne meget lettere for dig at løse, da du kan "se" svarene ??

/janko

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. oktober 2007 af janko (Slettet)

hovsa..

det ibibib mener med at du skal bruge nulreglen er:
enten er
(x-1) = 0 eller (x^2-4x+6) = 0
...

Skriv et svar til: ét nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.