Matematik
mængde matrix
30. oktober 2007 af
mansword (Slettet)
For ethver a tilhørende R betragtes matricen:
S(a) =
a 1 a+1
1 a 1
a 1 1-a
L = {a tilhørende R | S(a) er regulær/invertibel}
Bestem mængden L. Hvordan griber jeg det an?
S(a) =
a 1 a+1
1 a 1
a 1 1-a
L = {a tilhørende R | S(a) er regulær/invertibel}
Bestem mængden L. Hvordan griber jeg det an?
Svar #1
30. oktober 2007 af sheaf (Slettet)
L = {a E R | det(S(a)) != 0 }
I ord: bestem de reelle værdier af a, for hvilke determinanten af S(a) ikke er nul.
I ord: bestem de reelle værdier af a, for hvilke determinanten af S(a) ikke er nul.
Svar #2
30. oktober 2007 af mansword (Slettet)
umiddelbart ville jeg jo sige at a bare ikke må være 1?
Skriv et svar til: mængde matrix
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
