Matematik

Hastehjælp til afl vedrørende stamfunkt.

31. oktober 2007 af Klodsinen (Slettet)
Hej, jeg har brug for hjælp til følgende opgave, nogen der kan hjælpe?

Funktion givet ved f(x)=9/3-4x

Bestem til f den stamfunktion, hvis graf går igennem punktet O(0,0)

HJÆLP?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Integrationskonstanten bestemmes ud fra oplysningen op punktet, som fortæller dig, at f(0) = 0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2007 af dnadan (Slettet)

#1
Der menes nok F(0)=0

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#1:
Ja, naturligvis! ;-)

Svar #4
31. oktober 2007 af Klodsinen (Slettet)

Jeps, men problemet er at jeg har lidt svært ved at finde stamfunktionen til den, jeg kender en regneregel som hedder s(ax+b) , 1/a(S(ax+b)), men synes ikke jeg kan få det til at stemme overens..

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#4:
Du har, at


og så er det bare at integrere det.

Svar #6
31. oktober 2007 af Klodsinen (Slettet)

Jeg har ikke lært integralregning

Svar #7
31. oktober 2007 af Klodsinen (Slettet)

Vi er kun ved at varme op til det via stamfunktioner

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#6:
Øhhh ... Hvis I ikke har lært integralregning, så giver det ingen mening at I skal finde stamfunktioner, for det gøres ved at integrere.

Skriv et svar til: Hastehjælp til afl vedrørende stamfunkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.