Fysik

Bevægelse

31. oktober 2007 af Boru89 (Slettet)
I en bil kører man først 30 minutter med en fart på 90 km/h, og efterfølgende kører i 40 minutter med en fart på 50 km/h

1. hvad er gennemsnitsfarten ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)

(30*90+40*50)/(30+40)

Vil jeg da mene.. Medmindre jg har misforstået noget..

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)

(30*90+40*50) = Så har du længden bilen i alt har tilbagelagt. Så skal du bare have tiden, den bruget på det:

Strækning tilbagelagt / Tid brugt på det = Gennemsnitsfart.

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2007 af Plooki (Slettet)

#2 præææææcis ! :p

Svar #4
31. oktober 2007 af Boru89 (Slettet)

# 2 er det så bare 4700 / 70 =67,14
???

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)

Lyder det ikke rimeligt? Gennemsnitsfart på 67,14 km/t. Lidt under midt i mellem dem, som man jo måtte regne med :o)

Svar #6
31. oktober 2007 af Boru89 (Slettet)

mange tak :D

Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.