Matematik
Argumentering for en grafs forløb
01. november 2007 af
zxarlok (Slettet)
Hej
Jeg er kommet i tvivl om hvordan jeg skal argumentere.
Opgaven lyder:
f(x)=e^x-2x
skitser grafen for f, og benyt differentialregning til at argumentere for grafens forløb.
Nogen der kan hjælpe?
Jeg er kommet i tvivl om hvordan jeg skal argumentere.
Opgaven lyder:
f(x)=e^x-2x
skitser grafen for f, og benyt differentialregning til at argumentere for grafens forløb.
Nogen der kan hjælpe?
Svar #1
01. november 2007 af Isomorphician
f(x) = e^x
f'(x) = e^x
måske du kunne bruge det til at sige lidt om grafens forløb?
f'(x) = e^x
måske du kunne bruge det til at sige lidt om grafens forløb?
Skriv et svar til: Argumentering for en grafs forløb
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
