Matematik

ulighed

02. november 2007 af math-freak++ (Slettet)
(1 + r)n+1= (1 + r)n(1 + r)= (1 + nr)(1 + r)= 1 + nr + r + nr2= 1 + (n + 1)r + nr2= 1 + (n + 1)r

Svar #1
02. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

Er der fejL?

Svar #2
02. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

http://209.85.135.104/search?q=cache:dKFKbGUjKUcJ:home.imf.au.dk/burner/instruktor/E05/note03.ps+bernoullis+ulighed&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk

Svar #3
02. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

= (1 + r)^n(1 + r)= (1 + nr)(1 + r)= 1 + nr + r + nr2= 1 + (n + 1)r + nr2= 1 + (n + 1)r

Svar #4
02. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

er der fejl?

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2007 af peter lind

Nu er det ikke ligefrem klart læseligt; men det ser ikke umiddelbart rigtig ud. Hvis man starter fra #3 bliver det (1+r)^n*(1+r) = (1+r)^(n+1) hvilket så eventuelt kan udregnes via binomialformlen. Dette giver
1 + (n+1)*r + led med højere potens i r.

Svar #6
04. november 2007 af math-freak++ (Slettet)

#5 Det er bernoulis ulighed

Skriv et svar til: ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.