Kemi
Bestemmelse af sluttemp.
03. november 2007 af
cs (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe eller give et par hints til denne opg.
vanddråber kan underkøles til -40 grader. kun en del af en vanddråbe på 1 g fryser spontant ved -40 grader, processen er adiabatisk. Smelteentalpi uafh. af temp. og systemets varmekapacitet =vandets varmekapacitet.
(Fus)H = 335 Jg-1
cp=4,2 JK-1g-1 for vand
Hvad er sluttemp. når den størst mulige mængde vand er frosset til is. Hvor meget af dråben fryser spontant til is?
vanddråber kan underkøles til -40 grader. kun en del af en vanddråbe på 1 g fryser spontant ved -40 grader, processen er adiabatisk. Smelteentalpi uafh. af temp. og systemets varmekapacitet =vandets varmekapacitet.
(Fus)H = 335 Jg-1
cp=4,2 JK-1g-1 for vand
Hvad er sluttemp. når den størst mulige mængde vand er frosset til is. Hvor meget af dråben fryser spontant til is?
Skriv et svar til: Bestemmelse af sluttemp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
