Matematik

beregn gradtallet

04. november 2007 af wwwhej (Slettet)
i et koordinatsystem i rummet er tre planer a,b og c givet ved ligningerne

a:3x-2y+z-5=o
b:5x-y-z+2=0
c:2x-6y+6z+5=0

beregn gradtallet for den spidse vinkel mellem planerne a og b

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2007 af ibibib (Slettet)

Beregn vinklen mellem normalvektorerne.

Skriv et svar til: beregn gradtallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.