Matematik
Eksistens af Z
06. november 2007 af
The Master (Slettet)
Hvordan beviser jeg at 3 findes?
Svar #2
06. november 2007 af Eskil (Slettet)
Men 3 findes ikke... Prøv selv af se her...
Vi ser på ligningen:
4x = 5
<=> (læg 8x - 15 til på begge sider)
12x - 15 = 8x - 10
<=> (Sæt hhv. 3 og 2 udenfor parentes)
3(4x - 5) = 2(4x - 5)
<=> (dividér med 4x - 5)
3 = 2
Så eftersom disse to tal er lig hinanden, er der ikke behov for dem begge, hvorfor man har vedtaget at afskaffe 3.
Vi ser på ligningen:
4x = 5
<=> (læg 8x - 15 til på begge sider)
12x - 15 = 8x - 10
<=> (Sæt hhv. 3 og 2 udenfor parentes)
3(4x - 5) = 2(4x - 5)
<=> (dividér med 4x - 5)
3 = 2
Så eftersom disse to tal er lig hinanden, er der ikke behov for dem begge, hvorfor man har vedtaget at afskaffe 3.
Skriv et svar til: Eksistens af Z
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
