Matematik

Problemer...

10. november 2007 af Helene150 (Slettet)
Har noget kun problemer med denne her ligning..

1= 1/1+1/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2007 af Duffy

står der

1 = (1/1) + (1/x) ?

eller


1 = 1/(1+(1/x)) ?

Svar #2
10. november 2007 af Helene150 (Slettet)

Der står

1= 1/(1+(1/x))

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2007 af peter lind

Gang begge sider med x(1+1/x)

Skriv et svar til: Problemer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.