Matematik

Formel ombytning

12. november 2007 af bj-jensen (Slettet)
Hvordan ville i bytte om på denne her formel så f er isoleret?

a*b/c=d*e/f

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2007 af M_Malling (Slettet)

f(ab)/c=de <=> f(ab)=dec <=> f=dec/ab

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2007 af M_Malling (Slettet)

Har man en Ti-89 kan den tjekkes efter derpå.

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2007 af mathon

a*b/c = d*e/f...gang med fc

(a*b)*f = (d*e)c

f = (d*e)c/(a*b) = (d*e*c)/(a*b), som angivet i #1

Skriv et svar til: Formel ombytning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.