Matematik

forkortelse af brøk og integration

18. november 2007 af Nanaa (Slettet)
Nogen der kan fortælle mig hvordan jeg skal omskrive følgende integral

(4x^2)*(e^u)*(du/2x)

så jeg bagefter kan bestemme integralet uden brug af hjælpemidler ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af mathon

har du sat u = 2x ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2007 af mathon

rettelse

har du sat u = x^2, hvoraf du/dx = 2x ?

Svar #3
18. november 2007 af Nanaa (Slettet)

Ja?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2007 af mathon

hvad hed dit oprindelige udtryk - inden du substituerede?

Skriv et svar til: forkortelse af brøk og integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.