Matematik
Differentiere x^(x^1/2)
18. november 2007 af
uksomi (Slettet)
Hvordan kan man differentiere den sammensatte funktion
x^(x^1/2)?
x^(x^1/2)?
Svar #1
18. november 2007 af stræber-pigen (Slettet)
u = x^(x^1/2)?
u = e^(lnu)=e^(x^0,5lnx)
Prøv at fortsæt.. den er slet ikke så svær ;)
u = e^(lnu)=e^(x^0,5lnx)
Prøv at fortsæt.. den er slet ikke så svær ;)
Svar #3
18. november 2007 af uksomi (Slettet)
Hm.
Jeg får at y'=e^(x^(1/2)*lnx)*lnx/2*(x^1/2)+x^(1/2)*1/x
Jeg får at y'=e^(x^(1/2)*lnx)*lnx/2*(x^1/2)+x^(1/2)*1/x
Skriv et svar til: Differentiere x^(x^1/2)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
