Matematik
kort spørgsmål!
19. november 2007 af
Alkymisten (Slettet)
Hvis jeg i en aflevering gerne vil fremhæve at to trekanter er ligevinklede, kan jeg så gøre ved at anvende et udtryk?
Hvad hedder udtrykket for ligevinklede trekanter? (hvis der findet et udtryk)
Hvad hedder udtrykket for ligevinklede trekanter? (hvis der findet et udtryk)
Svar #1
19. november 2007 af dnadan (Slettet)
Hvis de to trekanter er ensvinklede så er forholdet mellem de ensliggende sider ens...
Med andre ord:
a1/a2=b1/b2=c1/c2=k, hvor k er en konstant
Med andre ord:
a1/a2=b1/b2=c1/c2=k, hvor k er en konstant
Svar #2
19. november 2007 af Carbon (Slettet)
a/a1=b/b1=c/c1=k, i en trekant med siderne a,b,c og en anden ligevinklet trekant med siderne a1, b1, c1..
ka du forstå det..?
ka du forstå det..?
Skriv et svar til: kort spørgsmål!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
