Matematik
Sin og Cos
20. november 2007 af
Mushroom_07 (Slettet)
Hey... Er så blank på området om sinus og cosinus..
Har bla. en opgave her:
I en trekant ABC, er Vinkel A = 73,2, Vinkel C = 41,6 og lille b er = 6.9 ..
Hvad skal man taste ind på lommeregneren og hvorfor mm.?
På forhånd tak'
Har bla. en opgave her:
I en trekant ABC, er Vinkel A = 73,2, Vinkel C = 41,6 og lille b er = 6.9 ..
Hvad skal man taste ind på lommeregneren og hvorfor mm.?
På forhånd tak'
Svar #1
20. november 2007 af Munck (Slettet)
det kommer an på hvad det er du skal finde?
du kan jo let finde vinkel B når du har de to andre.
Når du har både store og lille b, kan du vha. sinusrelationen let finde lille a og c.
du kan jo let finde vinkel B når du har de to andre.
Når du har både store og lille b, kan du vha. sinusrelationen let finde lille a og c.
Svar #4
20. november 2007 af Mushroom_07 (Slettet)
Skulle bare finde c ?..
Hvad skal jeg i såfald gøre?...
har ogs en anden opgave, hvor jeg er lidt blank:
En trekant med vinkel P = 35 og vinkel B 63. Side b er der og er 11. Jeg skal finde 1 vinkel og 2 sider..
3. vinkel(Vinkel R) er nem at finde, via vinkel summen(82 grader), men hvordan finder jeg side r, og side p?
Skal siges at side b, er den 'Hos liggende Katete'
Hvad skal jeg i såfald gøre?...
har ogs en anden opgave, hvor jeg er lidt blank:
En trekant med vinkel P = 35 og vinkel B 63. Side b er der og er 11. Jeg skal finde 1 vinkel og 2 sider..
3. vinkel(Vinkel R) er nem at finde, via vinkel summen(82 grader), men hvordan finder jeg side r, og side p?
Skal siges at side b, er den 'Hos liggende Katete'
Skriv et svar til: Sin og Cos
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
