Matematik

Råd - mat?

20. november 2007 af LiL-H (Slettet)
Om en uge har jeg prøve i matematik, og emnet er diff.regning, som jeg har utroligt svært ved. Jeg kan simpelthen ikke tænke logisk, og meget af det kræver at man bare tænker logisk.
Hmm.. Er der nogen, der har nogle gode råd inden for dette emne. Nogle ting, der er vigtige at huske?

Er der måske nogle opgavesæt jeg kan øve mig på?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2007 af mathon

1) (f+-g)' = f'+-g'

2) (f*g)' = f'*g + f*g'

3) (f/g)' = (f'*g-f*g')/g^2

4) f(g)' = f'(g)*g'

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2007 af BentJ (Slettet)

Drop det matematik, det er alligevel spild af tid.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2007 af Alkymisten (Slettet)

#2

Magen til lort skal man søge længe efter for at høre! HVad er det dog for noget at skrive? Hvis du ikke kan bidrage med noget rellevant, hvorfor holder du sig ikke væk?

Folk er virkelig begyndt at gå mig på nerverne her inde!

PS: Ligegyldig hvad du skriver, undlader jeg at besvarer det, da det ikke er dét værd!

Svar #4
20. november 2007 af LiL-H (Slettet)

#1: Hva med i forbindelse med eksponentielle funktioner? Har også meget svært med det med f.eks når x -> uendeligt, vil funktionen gå mod 0 eller sådan noget. Argh! Er helt forvirret.

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2007 af mathon

f(x) = a^x = e^(ln(a)*x)

f'(x) = (e^(ln(a)*x))' = e^(ln(a)*x)*(ln(a)*x)' = ln(a)*e^(ln(a)*x) =

ln(a)*a^x

konklusion:

(a^x)' = ln(a)*(a^x)

ex.

(7^x)' = ln(7)*7^x

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2007 af BentJ (Slettet)

#3

Tøsepigen bad om et råd og det fik hun...

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Angående et opgavesæt du kan øve dig på, kig i din indbakke.

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2007 af rosiette (Slettet)

Det skal vi da huske når du spørger efter hjælp bent :-(

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. december 2007 af BentJ (Slettet)

#8
Jeg vil meget gerne have hjælp af dig Lonni. Jeg skal nok sige til.

Skriv et svar til: Råd - mat?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.