Matematik
Bevis af den fuldstændige løsning til en logistisk differenttialligning.
25. november 2007 af
Nemesis6 (Slettet)
Jeg mangler hjælp til følgende:
Vis ved at gøre prøve, at y(t) = (b/a)/(1+ce^-bt) er en løsning til den logistiske differentialligning y' = y(b-ay).
Man bør differentiere y(t) ved at bruge formlerne for differentiation af en brøk og af en sammensat funktion.
Håber nogle kan hjælpe mig, på forhånd tak.
Hilsen Nemesis6.
Vis ved at gøre prøve, at y(t) = (b/a)/(1+ce^-bt) er en løsning til den logistiske differentialligning y' = y(b-ay).
Man bør differentiere y(t) ved at bruge formlerne for differentiation af en brøk og af en sammensat funktion.
Håber nogle kan hjælpe mig, på forhånd tak.
Hilsen Nemesis6.
Skriv et svar til: Bevis af den fuldstændige løsning til en logistisk differenttialligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
