Matematik
Problemer med omskrivning
25. november 2007 af
Mr. Zero (Slettet)
Har et problem med at isolere y i denne ligning:
6x+4y-24=0
Nogen der kan give et tip?
Har det lidt svært ved omskrivning.
Først de 4y om på hjøre side.
6x-24=-4y
Derpå ændre vi fortegn i alle led så vi får prositiv.
-6x+24=4y
Og så forkorter vi ledene.
-1,5x+6=y
Er det rigtigt? Har sku' aldrig været god til det med omskrivning :s.
6x+4y-24=0
Nogen der kan give et tip?
Har det lidt svært ved omskrivning.
Først de 4y om på hjøre side.
6x-24=-4y
Derpå ændre vi fortegn i alle led så vi får prositiv.
-6x+24=4y
Og så forkorter vi ledene.
-1,5x+6=y
Er det rigtigt? Har sku' aldrig været god til det med omskrivning :s.
Skriv et svar til: Problemer med omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
