Kemi

Beregn molaritet

27. november 2007 af corlex (Slettet)
Hej!

Jeg skal beregne molariteten for en 10,0% w/w BaCl2-
opløsning.

Jeg kan ikke se, hvad det er jeg skal gøre???

Mvh Corlex

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2007 af mathon

c = d/M

c er den molære koncentration [c] = mol/L
d er densiteten [d] = g/L
M er molarmassen [M] = g/mol

Skriv et svar til: Beregn molaritet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.