Matematik

Integration ved substitution?

28. november 2007 af kuerten15
Jeg har følgende funktion, som jeg skal integrere

f(x)=ln(x)+e^(-x*ln(x))

Jeg prøvet at sætte

u=g(x)=ln(x)

men synes ikke, at jeg kommer nogen vegne..

Håber, at der er nogle, der kan hjælpe..

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2007 af mathon

...er du sikker på, at opgaveteksten er HELT præcis da e^(-x*ln(x)) = x^(-x)?

Svar #2
28. november 2007 af kuerten15

Hele opgaven er på følgende link:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=430596

Men det kunne godt være, at man kunne skrive

f(x)=ln(x)+e^(-x*ln(x))

om til en simplere udtryk...

Skriv et svar til: Integration ved substitution?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.