Matematik

plz hjælp :'(

01. december 2007 af Tina17 (Slettet)
skal jeg først finde f'(X) og bagefter sætte tallene i denne form : f(x0+deltax)-f(x0)/deltax ????

eller hvordan finder man differentialkvotienten af denne fonktion :'( :'(. plz hjælp

opgave:
Bestem differentialkvotienten for funktionen f(x)=4kvadratrod af x * x^4
Find dernæst ligningen for den tangent, som går gennem punktet (9, f (9)).

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2007 af peter lind

Benyt at kvrod(x) = x^½ og (x^n)' = n*x^(n-1)

Svar #2
01. december 2007 af Tina17 (Slettet)

kan du komme med lidt mellemregning. :S :(

Skriv et svar til: plz hjælp :'(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.