Kemi

Base syrke ud fra Kb

01. december 2007 af Sveinn (Slettet)
jeg har et spørgsmål: Hydrazin er base med Kb=3x10^-6 jeg kan ikke finde ud af hvad basen er stærk, middel stærk eller svag???

Sveinn

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2007 af Da-ted (Slettet)

pKb = -log(3x10^-6)=5,5 :) Den er ikke værre end det:P

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2007 af mathon

pKb = 5,5 indikerer svag base

Skriv et svar til: Base syrke ud fra Kb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.