Matematik
Antal cifre?
09. december 2007 af
blondin9000 (Slettet)
25^16 * 2^32
Hvor mange cifre har tallet? (skal bruge nogle potensregler til at omskrive det til et pænt tal, nogen der kender den regl jeg skal bruge??? )
Hvor mange cifre har tallet? (skal bruge nogle potensregler til at omskrive det til et pænt tal, nogen der kender den regl jeg skal bruge??? )
Svar #1
09. december 2007 af blackduck (Slettet)
x^r * y^r =(x*y)^r
og
x^r * x^z =x^(r+z)
Først omskriver du 2^32 til 2^16 * 2^16.
Så kan du bruge den øverste regel to gange, og få (2*2*25)^16.
og
x^r * x^z =x^(r+z)
Først omskriver du 2^32 til 2^16 * 2^16.
Så kan du bruge den øverste regel to gange, og få (2*2*25)^16.
Skriv et svar til: Antal cifre?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
