Matematik
Hej igen :-)
10. december 2007 af
madeena (Slettet)
Hej igen er der nogen som kan hjælpe mig med flg. to eksp. ligninger, ligger her og skammer mig....
7*(2/3)^X=2*(9/8)^X
og
3Logx=-6
7*(2/3)^X=2*(9/8)^X
og
3Logx=-6
Svar #2
10. december 2007 af madeena (Slettet)
Tak for dit svar men kan du vise mig det trin for trin
mvh madeena
mvh madeena
Svar #3
10. december 2007 af Isomorphician
7*(2/3)^x = 2*(9/8)^x <=>
(14/3)^x = (18/8)^x <=>
x*log(14/3) = x*log(18/8), så kan du vist selv tage den herfra.
3*log(x) = -6 <=>
log(x) = -2 <=>
x = 10^(-2) <=>
x = 1/(10^2)
(14/3)^x = (18/8)^x <=>
x*log(14/3) = x*log(18/8), så kan du vist selv tage den herfra.
3*log(x) = -6 <=>
log(x) = -2 <=>
x = 10^(-2) <=>
x = 1/(10^2)
Skriv et svar til: Hej igen :-)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
