Matematik

Bevis for at r´(t) = v(t)

10. december 2007 af linee-piigen (Slettet)
Hej alle
under emnet banekurver har jeg at r´(t)=v(t), nogle der kan forklare mig beviset for dette???

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2007 af stræber-pigen (Slettet)

er det ikke en definition at hastighed er strækningens differentialkvotient?

Svar #2
10. december 2007 af linee-piigen (Slettet)

jo, er det, men hvorfor? skal have et bevis :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Du ved at en middelhastighed er givet ved delta s / delta t. Hvis så lader t gå mod nul, vil du få middelhastigheder, indenfor mindre og mindre intervaller. Til sidst nås ds/dt, som så giver momenthastigheden...

Skriv et svar til: Bevis for at r´(t) = v(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.