Matematik
Antal point (uni)
10. december 2007 af
Mads123 (Slettet)
Var til eksame og har prøvet at tælle min point sammen.
Jeg har dog ikke svaret så godt på noget og er i tvivl om hvad en censor vil give.
Det er disse jeg er i tvivl om:
M=||> Højreside >
For en bestemt værdi af a giver Maple:
> LinearSolve(M)
Bestem den værdi af a som svarer til ovenstående Maple output:
Mit svar: "Jeg får a=-5, men jeg synes ikke det passer når jeg sætter ind".
Kan ikke lige huske hvorfor jeg ikke syntes det passede ind, men det viser sig at det er rigtigt. Er det nok til fuldt antal point eller kun halvt?
Givet det komplekse tal a = 3-4i og den komplekse talmængde S={z E C ||z|=5}
Vis at a E S:
I farten glemmer jeg at regne afstanden ud for a. Jeg tegner dog S og indsætter punktet i det. Tæller det for at vise, eller er det kun en illustrering?
Der står øverst "Alle svar skal være begrundede, og mellemregninger skal anføres i passende omfang", men så vidt jeg har forstået er det okay kun at angive svar, omend det ikke er så smart hvis man har fejl.
Det er måske kun lærere der kan svare på det, men er interesseret i at hører hvad andre mener.
Jeg har dog ikke svaret så godt på noget og er i tvivl om hvad en censor vil give.
Det er disse jeg er i tvivl om:
M=||> Højreside >
For en bestemt værdi af a giver Maple:
> LinearSolve(M)
Bestem den værdi af a som svarer til ovenstående Maple output:
Mit svar: "Jeg får a=-5, men jeg synes ikke det passer når jeg sætter ind".
Kan ikke lige huske hvorfor jeg ikke syntes det passede ind, men det viser sig at det er rigtigt. Er det nok til fuldt antal point eller kun halvt?
Givet det komplekse tal a = 3-4i og den komplekse talmængde S={z E C ||z|=5}
Vis at a E S:
I farten glemmer jeg at regne afstanden ud for a. Jeg tegner dog S og indsætter punktet i det. Tæller det for at vise, eller er det kun en illustrering?
Der står øverst "Alle svar skal være begrundede, og mellemregninger skal anføres i passende omfang", men så vidt jeg har forstået er det okay kun at angive svar, omend det ikke er så smart hvis man har fejl.
Det er måske kun lærere der kan svare på det, men er interesseret i at hører hvad andre mener.
Svar #1
10. december 2007 af allan_sim
#0.
Nu ved jeg ikke, hvordan forklaringer vægtes ved denne eksamen, men i gymnasiesammenhæng ville du miste en del point, hvis du kun har skrevet, hvad du skriver i denne tråd.
I første del skriver du intet om, hvordan du har fundet frem til a.
I anden del illustrerer du blot. Du kan ikke helt præcist aflæse, om punktet (3,4) ligger på cirklen med radius 5, og derfor kræves der en beregning for at vise det.
Nu ved jeg ikke, hvordan forklaringer vægtes ved denne eksamen, men i gymnasiesammenhæng ville du miste en del point, hvis du kun har skrevet, hvad du skriver i denne tråd.
I første del skriver du intet om, hvordan du har fundet frem til a.
I anden del illustrerer du blot. Du kan ikke helt præcist aflæse, om punktet (3,4) ligger på cirklen med radius 5, og derfor kræves der en beregning for at vise det.
Svar #2
10. december 2007 af Mads123 (Slettet)
Jeg takker for dit svar. Var desværre det jeg frygtede :(
Skriv et svar til: Antal point (uni)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
