Matematik
2 ligniger med 2 ubekendte...
12. december 2007 af
mariakr (Slettet)
hej...
Hvordan løser man 2 ligninger med 2 bekendte ved at se på to rektangulære arealer? Hvordan fungerer dette?
Hvordan løser man 2 ligninger med 2 bekendte ved at se på to rektangulære arealer? Hvordan fungerer dette?
Svar #1
12. december 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Tænker du ikke specielt på varianterne to kvadratiske arealer? Det gør du ved at lade siderne repræsenteres af h.h.v. x1 og x2. Et godt eksempel er Phytagoras vist grafisk (s.d.)
Svar #2
12. december 2007 af mariakr (Slettet)
hmm... hvis jeg nu har to ligniger:
x*y=6
2x*3y=36
(resultatet er x=2 og y=3)
Men hvordan udregner jeg så det vha. 2 kvadrater? - altså hvordan VISER jeg det?
Hvad betyder (s.d)?
x*y=6
2x*3y=36
(resultatet er x=2 og y=3)
Men hvordan udregner jeg så det vha. 2 kvadrater? - altså hvordan VISER jeg det?
Hvad betyder (s.d)?
Skriv et svar til: 2 ligniger med 2 ubekendte...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
