Matematik
Hjælpe Modulo
13. december 2007 af
Turing (Slettet)
Hej
er der nogen der kender nogen programmer der ka regne modulo og lave tabeller over det..
fx at 7 (mod 3)=1 og 40(mod 7)=5.. dvs. den principale rest
jeg skal bruge et program der er i stand til at lave tabeller.. nogen der ka hjlæpe.. det er meget vigtigt
på forhånd tak
er der nogen der kender nogen programmer der ka regne modulo og lave tabeller over det..
fx at 7 (mod 3)=1 og 40(mod 7)=5.. dvs. den principale rest
jeg skal bruge et program der er i stand til at lave tabeller.. nogen der ka hjlæpe.. det er meget vigtigt
på forhånd tak
Svar #2
14. december 2007 af denvenlige (Slettet)
google kan ikke lave tabeller, men du kan bruge den almindelige søge funktion som lommeregner. hvis du i "søgekassen" eksempelvis skriver 7+44 regner den det ud og den kan også regne modulo. Du skriver simpelthen bare 7 mod 3 og trykker enter.
Skriv et svar til: Hjælpe Modulo
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
