Kemi
Reaktionkinetik - 2. ordens reaktion
17. december 2007 af
Suu (Slettet)
Hej.
Er ved at lave SRP i fagene kemi og matematik om reaktionskinetik, og sidder fast, så håber nogle kan hjælpe mig.
Har følgende ligning: (2. ordens reaktion)
?1/(([A]0-y)*([B]0-y)) dy=?k dt
Og ved, at jeg skal finde frem til:
ln(([B]/[B]0)/([A]/[A]0))=([B]0-[A]0)*k*t
Men kommer frem til:
ln((y-[B]0)/(y-[A]0))=([A]0-[B]0)*k*t
Nogle der kan hjælpe mig med hvad jeg har gjort galt?
Ved ikke hvordan man indsætter link, så hvis der er nogle som vil se det ville det være rart hvis i forklarede det også :b
Er ved at lave SRP i fagene kemi og matematik om reaktionskinetik, og sidder fast, så håber nogle kan hjælpe mig.
Har følgende ligning: (2. ordens reaktion)
?1/(([A]0-y)*([B]0-y)) dy=?k dt
Og ved, at jeg skal finde frem til:
ln(([B]/[B]0)/([A]/[A]0))=([B]0-[A]0)*k*t
Men kommer frem til:
ln((y-[B]0)/(y-[A]0))=([A]0-[B]0)*k*t
Nogle der kan hjælpe mig med hvad jeg har gjort galt?
Ved ikke hvordan man indsætter link, så hvis der er nogle som vil se det ville det være rart hvis i forklarede det også :b
Svar #2
17. december 2007 af Suu (Slettet)
eller kommer jeg frem til det rigtige? hjææælp nu, please (:
Skriv et svar til: Reaktionkinetik - 2. ordens reaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
