Matematik
vektor i planen
18. december 2007 af
RedFlash (Slettet)
dette er inlæg 2 inden for 24 timer jeg undskylder meget men er lidt presset tidsmæssig.
Opg 1 En ret linije går gennem punktet (-2,-1) og har n =(1,2) som normal vektor:
a)Bestem l´s ligning
b)Find en parameter fremstilling for l
Opg 2:Bestem sider, vinkler og arealet i trekanten ABC, Hvor A=(-4,3) B=(2,7) C=(6,-1)
jeg har brug for en detaljeret gennemgang med udregninger vis mugligt da jeg er komplet plank og gerne tekst forklaring til har fået 1 svar på mit tidligere indlæg om samme problem men kan ikke bruge det da jeg ikke forstår hvad preses der bliver gjort.
håber der er en venlig sjæl der kan hjælpe tak på for hånd (har ken b nivo mat så vektorer er et helt nyt emne)
derfor brug for den detaljeret beskrivelse.
Opg 1 En ret linije går gennem punktet (-2,-1) og har n =(1,2) som normal vektor:
a)Bestem l´s ligning
b)Find en parameter fremstilling for l
Opg 2:Bestem sider, vinkler og arealet i trekanten ABC, Hvor A=(-4,3) B=(2,7) C=(6,-1)
jeg har brug for en detaljeret gennemgang med udregninger vis mugligt da jeg er komplet plank og gerne tekst forklaring til har fået 1 svar på mit tidligere indlæg om samme problem men kan ikke bruge det da jeg ikke forstår hvad preses der bliver gjort.
håber der er en venlig sjæl der kan hjælpe tak på for hånd (har ken b nivo mat så vektorer er et helt nyt emne)
derfor brug for den detaljeret beskrivelse.
Svar #1
18. december 2007 af MiaMette (Slettet)
For god ordens skyld, så har Danielras givet dig et godt svar i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=444827. Du skal ikke forvente, at folk gider at give dig komplette løsninger. Kom i det mindste selv med dine bud, eller spørg om mere, hvis du synes noget ved danielras' svar er uklart.
Skriv et svar til: vektor i planen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
