Matematik
Opskrivning af funktion
19. december 2007 af
HRibjerg (Slettet)
Hej
Jeg er løbet ind i et problem, vedr. opstilling af en funktion
Dette er den funktionen som jeg har opstillet
f(u)=(n(m/2pi*k*T)^1/2)*exp(-m*u^2/2*k*T)
Min lærer sige at den skal stilles op på følgende måde:
f(u)=n*(sqr(m/(2*pi*k*T)))*exp(-((m*u^2)/(2*k*T)))
Hvorfor er den jeg har opstillet ikke korrekt skrevet, han mener der står noget andet, og kan ikke se hvad der står. Håber en af jer kan hjælpe og se forskellen på dem. på forhånd mange tak og god jul.
Hilsen Henrik
Jeg er løbet ind i et problem, vedr. opstilling af en funktion
Dette er den funktionen som jeg har opstillet
f(u)=(n(m/2pi*k*T)^1/2)*exp(-m*u^2/2*k*T)
Min lærer sige at den skal stilles op på følgende måde:
f(u)=n*(sqr(m/(2*pi*k*T)))*exp(-((m*u^2)/(2*k*T)))
Hvorfor er den jeg har opstillet ikke korrekt skrevet, han mener der står noget andet, og kan ikke se hvad der står. Håber en af jer kan hjælpe og se forskellen på dem. på forhånd mange tak og god jul.
Hilsen Henrik
Skriv et svar til: Opskrivning af funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
